пʼятниця, 23 лютого 2018 р.

Навчаються учителі правознавства


23 лютого 2018 року в Новокостянтинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся тренінг для вчителів правознавства «Права людини: історія і сьогодення».
Метою проведення заходу є: організація роботи над освітнім проектом в рамках реалізації державного проекту «Я маю право» та до ювілейної річниці Загальної декларації прав людини (2018).
У заході взяли участь учителі правознавства закладів загальної середньої освіти.
На заході було презентовано «Дерево прав людини» (учитель правознавства Новоолександрівської ЗОШ І-ІІ ступенів Підіпригора Альона Анатоліївна), яке було посаджене 6 грудня 2017 року та вже побувало в деяких школах району. Учителі ЗЗСО мають намір висадити цілу алею «Дерев прав людини» у своїх закладах. 
Програма заходу акцентувала свою увагу на групову роботу вчителів та виконання ними різних тренінгових вправ, таких як «Повітряна куля», «Реклама прав людини», «Інсценування», «Долонька», «Фідбек» та інші. 
Тренінг розробили та провели методист районного методичного кабінету Сербін Руслан Федорович та учитель правознавства Новокостянтинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  Більченко Олена Вікторівна. 
Робота над проектом «Вивчаємо права людини» проходитиме до грудня 2018 року та закінчиться квестом «Я знаю права людини!», в якому візьмуть участь вчителі та учні ЗЗСО району. Мета проекту: забезпечити громадян інформацією про їхні права та механізми захисту цих прав, сформувати нову правову культуру в суспільстві, яка забезпечить сталий розвиток України як сучасної правової демократичної держави. 
Виносимо подяку керівництву Новокостянтинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Більченко Олені Вікторівні, Підіпригорі Альоні Анатоліївні,  та всім учителям, які були активними, цікавими та отримали масу позитивних емоцій від заходу.





Немає коментарів:

Дописати коментар