пʼятниця, 16 березня 2018 р.

Опановуємо компетентність "Спілкування іноземними мовами"


14 березня 2018 року надовго запам’ятається не лише  учням, педагогам гімназії селища Братське, а й голові Братської райдержадміністрації Кузьміній О.П., працівникам районного методичного кабінету, вчителям англійської мови.  Саме цього дня відбулася зустріч  із чудовою, розумною, знаючою дівчиною із Єгипту, волонтером  Єланецької гуманітарної гімназії  Віам Таха, яка  є  учасницею  Міжнародної програми «GoCamp Afterschool»(GoCamp Afterschool - це новий формат позашкільної програми з поглибленим вивченням англійської (або іншої іноземної за домовленістю) мови із залученням іноземного волонтера).
 Відкрита, щира, усміхнена та готова до нових знайомств  Віам відразу завоювала симпатію у присутніх.
Під час зустрічі із вчителями англійської мови, з учнями гімназії селища Братське Віам  розповіла про себе, про історію і культуру Єгипту, запросила до себе в гості.
У формі гри зуміла залучити учнів до спілкування. Діти були задоволені, адже ця зустріч -  чудова нагода поспілкуватися з іноземкою.
Віам також була задоволена. Особливо відзначила двох учениць: Ісраєлян Сюзанну, ученицю 9 класу, яка була помічницею Пигини Л.А., та Дарієнко Олександру,голос якої назвала ангельським.
Усі присутні для себе зробили висновок: щоб заговорити англійською, потрібно не хвилюватись, не боятися і хотіти її вчити далі, спілкуватися, відчувати, що це мова, яка відкриває можливості, інші цінності  і доступ до багатьох сфер, до інформації, що це – мова майбутнього. 


Немає коментарів:

Дописати коментар