пʼятниця, 4 жовтня 2019 р.

День захисту тварин у Братській ЗОШ І ступеня

Усі діти люблять тварин. Для них вони – справжнє диво, а мати домашнього улюбленця – це мрія багатьох учнів. На жаль, окремі люди більш байдуже ставляться до проблем пухнастих, які не мають свого дому. Тож День захисту тварин – це ще одна можливість нагадати, наскільки потребують турботи наші менші друзі. 
Цікаво пройшли тематичні годинки творчості у першокласників. У 1-А класі творчий калейдоскоп мав назву «Метелик – жива квітка». Діти зрозуміли, що метелик – це жива істота, яку потрібно берегти, а також виготовили власних метеликів із осіннього листя.
На учнів 1-Б класу чекали «Равликові історії»: діти оживили малюнки з цими дивовижними істотами, яких часто можна зустріти в садах та на городах навіть восени. 
У 3-Б класі було проведено цікаву театралізовану гру «Ми любимо тварин». Діти спробували уявити себе тваринкою та від її імені попросили оточуючих про те, що їй необхідно. Разом діти зробили висновок, що саме потрібно домашнім улюбленцям. 
Учні 3-А класу переглянули мультфільм «Чорний кіт» та по-іншому поглянули на те, як живеться котам з таким забарвленням. Обговорення було досить активним: діти зробили висновок, що не віритимуть у прикмети, щоб хвостаті не страждали.

Немає коментарів:

Дописати коментар