пʼятниця, 25 жовтня 2019 р.

Впроваджуємо медіаграмотність

23 жовтня 2019 року на базі Новокостянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулася студія педагогічних ініціатив на тему «Формування медіакомпетентності учнів на уроках суспільних дисциплін», у якій взяли участь учителі історії та правознавства району.
Методист районного методичного кабінету Руслан Сербін на початку роботи студії наголосив на важливості медіаосвіти для освітянської спільноти та її впровадження  в освітній процес.
Учасники студії дізналися про медіаграмотність, медіаосвіту, отримали відповідні навички для протидії дезінформації в інформаційному просторі, навчилися розпізнавати фейки та джинсу, факти та судження, маніпуляції з фото та заголовками.
Олена Більченко ознайомила присутніх з переліком інтернет-ресурсів, рекомендованих  для поглиблення знань з медіаграмотності та для проведення позакласних заходів з відповідної теми, а також учасники студії пройшли онлайн гру «Медіаграмотна місія».
Підготували захід учитель історії та правознавства Новокостянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Олена Більченко та методист районного методичного кабінету Руслан Сербін.






Немає коментарів:

Дописати коментар