понеділок, 2 серпня 2021 р.

Челендж спільного читання віршів "Вітаймо неньку Україну!"

 

        День Незалежності України – особливе свято для кожного з нас. Воно уособлює в собі не просто день народження держави, а й пам’ять про наших предків, завдяки яким ми господарі на  українській землі.

День Незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

Роки незалежності нашої країни стали для всіх  випробуванням на зрілість, толерантність та патріотизм. Проте вони продемонстрували усьому світові, що Україна зі своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою та працьовитими людьми відбулася як суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності та захищати свободу. Нам є чим пишатись.

Колектив відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Братської селищної ради щиросердно вітає земляків із Днем Незалежності України!

Нехай свято  духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях.

Із цієї нагоди розпочинаємо челендж «Вітаймо неньку Україну!», до якого долучилися вихованці/учні закладів освіти громади.

 

Із 30-річчям Незалежності України вітають вихованці Братського закладу дошкільної освіти.


Продовжує челендж учні гімназії селища Братське.
До челенджу долучаються учні Братського ЗЗСО.

Читають вірші про Україну учні Улянівського ЗЗСО.

Продовжують челендж учні Кривопустоського ЗЗСО.








Немає коментарів:

Дописати коментар